BestBod.nl

DagDeals

Iedere dag 3 verrassende DagDeals

Op BestBod.nl hebben we iedere dag minimaal 3 DagDeals en met regelmaat een echte TopDeal.

DagDeals zijn aanbiedingen van onze partners die slechts 24 uur geldig zijn. Een TopDeal kan wat langer lopen. Kom dus iedere dag even kijken en zorg dat je er snel bij bent!

Uitgelicht: Lotto

Waarom meespelen met Lotto? Niet alleen jij wint met Lotto maar de opbrengsten van Lotto komen na aftrek van het prijzengeld namelijk volledig ten goede aan de Nederlandse sport en 18 andere goede doelen!

Hoe werkt Lotto?

Lotto spelen is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen en een kleur, dat noemen we de Jackpotkleur. Voor maar € 2,- maak je kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen of één van de vele andere prijzen. Let op: Je speelt alleen mee als je abonnementsgeld succesvol is afgeschreven. Dit gebeurt in de maand vóór de 1ste trekking dat je meespeelt.

Iedere zaterdag prijs

Elke zaterdag trekt de notaris de winnende getallen en de Jackpotkleur. Een Lotto-abonnee speelt met alle trekkingen automatisch mee. De laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag, dan zijn er 2 Lotto trekkingen. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en www.lotto.nl .

De prijzen

Geldprijzen tot € 100.000,- worden automatisch op je rekening bijgeschreven.

Daarnaast kun je ook nog meedoen met Cijferspel. Voor het Cijferspel vindt er iedere week, ook op zaterdag, een eigen trekking plaats. Je hebt al prijs wanneer jouw laatste cijfer overeenkomt met het laatste cijfer van het getrokken getal!

Voor slechts € 1,- extra speel je mee met Cijferspel en maak je kans op € 200.000 extra. Ben je straks ook Lotto abonnee dan krijg je een eigen pagina op de lotto website. Daar kun je dan je abonnement gegevens inzien en je kunt je getallen wijzigen. Klik op de banner hieronder om te starten met Lotto. Veel succes!

DagDeals